Tid kvar till beställning för att få leverans 21 apr - 22 apr
00 dagar
00 timmar
00 minuter
00 sekunder

Spara tid och kalorier!

Är du trött på att lösa all matlagning själv och skulle vilja ha lite mer tid över i vardagslivet? Vi på Fitnesskocken erbjuder färdiga matlådor som är både nyttiga riktigt goda. Allt med hemleverans så du kan fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

Köp här

 

Att äta nyttigt är inte längre ett problem!

Vill du kunna bestämma över din tid utan att kompromissa med din tid eller kvaliteten på maten du äter? Då har vi något för dig. Tänk om du kunde få loss extra tid varje dag, äta mat som är näringsberäknad och njuta av riktigt goda matlådor. Det är vad vi på Fitnesskocken vill uppnå, en enklare vardag som fyller dig med bra energi och gör vardagen lite enklare.

Fitnesskocken erbjuder:

Färdiglagade färska matlådor

Hemleverans varje helg

En meny som skiftas varje måndag

3 olika storlekar på varje matlåda

Prenumeration utan uppsägningstid

Engångsköp

Exempel på meny

 

Hur funkar det?

Du väljer att beställa vid ett tillfälle eller starta en prenumeration. Vi tillagar dina matlådor som portionsförpackas i vakuum för att hålla sig fräscha i ca 2 veckor. Din beställning kommer skickas bekvämt hem till dig veckan efter du beställt. Det är inte svårare än så.

Du behöver bara värma matlådan i mikron på 3 minuter så är den klar att ätas. Alla våra matlådor är näringsberäknade, innehåller en bra mängd protein och har genomgått många testlagningar för att de ska smaka riktigt gott.

Så här kommer du igång

Vissa vill prova, andra köra ”all-in”, vi har något för båda. Du kan välja att beställa ett prova på paket, sätta ihop din egen meny eller starta en löpande prenumeration.

Beställ en gång 

Starta din prenumeration

Gourmentlådan

Atletlådan

Low-carb-lådan